צלי בקר עם תפוחי אדמה וערמונים
מתכון מעולה לצלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וערמונים ממטבחה של דקלה
- זמן הכנה: 6 שעות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
-
בסיר בישול צולים טוב את הבשר, מכל הכיוונים
מכסים במים כמעט עד סוף הבשר
מבשלים על אש בינונים כשעתיים וחצי, עד שהבשר מתרככך
מוציאים את הבשר מהסיר ושומרים את המים
חותכים את הבשר לקוביות או פרוסות
מטגנים בצל עד שמזהיב
מוסיפים שום, סלרי ותבלינים
חותכים תפו"א לקוביות
מחזירים למים את הבשר, מוסיפים תפו"א, שום סלרי, תבלינים, יין ועלה דפנה
מבשלים על אש קטנה שלוש שעות
מוסיפים ערמונים ומבשלים 5 דקות נוספות