פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים
מתכון חגיגי לשולחן החג - פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים. מתכון של סבינה ולדמן באדיבות רשת טיב טעם
זמן הכנה: 60 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
יש לחמם את התנור ל-250 מעלות. בתבנית גדולה ומעט עמוקה מניחים פטריות שמפיניון, פורטבלו, פטריות כבושות ובצלצלים כבושים.
מפזרים תימין, יוצקים 4 כפות שמן זית, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים היטב.
יוצקים מעל רכז רימונים. משמנים את נתח האנטריקוט ביתרת שמן הזית ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מניחים את הנתח במרכז התבנית על הפטריות והבצלים. צולים כ-15 דקות.
הופכים את הנתח ומוזגים עליו את הנוזלים שבתחתית התבנית. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים כ-15 דקות לפני הפריסה. פורסים את הבשר לפרוסות עבות כמספר הסועדים ומגישים לצד תבשיל הפטריות.