מתכון להכנת סופגניות אפויות בתנור - ללא גלוטן
רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה חושף את המתכון של ביגה לסופגניות אפויות בתנור, ללא גלוטן. הסופגניות יוצאות אווריריות, טעימות, והכי טוב ללא טיגון.
- זמן הכנה: 25 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מכניסים לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ומרבבים במהירות נמוכה.
תוך כדיי ערבוב מוסיפים למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.
מוסיפים מלח ומערבבים במהירות בנינונית במשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס
זמן אפייה: כ 11-14 דק'.
לציפוי וקישוט הסופגנייות: מגון אפשרויות החל מציפוי שוקולד ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.