מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי פירות יבשים צילום: יח"צ

לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. עוגיות ביסקוטי הן קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ולפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, פירות יבשים שונים ועוד.

את הביסקוטי לט"ו בשבט, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, למתכון מיוחד קל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית. 

זמן הכנה: 25 דקות

  • קושי: קל

מצרכים:

  • כוס סוכר
    2 וחצי כוסות קמח
    חצי כפית אפיה
    רבע כפית מלח
    2 ביצים
    100 גר חמאה

  • חצי כפית מחית וניל
    50 גר משמש חתוך לקוביות
    50 גר תאנים חתוכים
    50 גר חמוציות
    100 גר שקדים טבעיים

אופן ההכנה

מערבבים במיקסר גיטרה את כל החומרים
מוסיפים את הפירות מיובשים והשקדים
יוצרים גלילים לאופים ב- 180 מעלות 25-30 דק
מקררים וחותכים לבסקוטים
מסדרים בתבנית ומחזירים לאפייה ל 150 10 ד'ק.