מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי פירות יבשים
לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. עוגיות ביסקוטי הן קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ולפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, פירות יבשים שונים ועוד.
את הביסקוטי לט"ו בשבט, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, למתכון מיוחד קל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.
זמן הכנה: 25 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מערבבים במיקסר גיטרה את כל החומרים
מוסיפים את הפירות מיובשים והשקדים
יוצרים גלילים לאופים ב- 180 מעלות 25-30 דק
מקררים וחותכים לבסקוטים
מסדרים בתבנית ומחזירים לאפייה ל 150 10 ד'ק.