מתכון להכנת מרק בצל בסגנון צרפתי
מתכון חורפי למנה מהבילה מהמטבח הצרפתי: מרק בצל שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה. לעד אמסלם, השף ראשי של קפה גרג, מציע מתכון של מרק בצל בסגנון צרפתי, שניתן להכין בבית ב – 10 דקות בלבד
זמן הכנה: 10 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
חותכים את הבצל ואת שיני השום לסיילס.
מטגנים בסיר 10דקות על אש גבוהה.
תפוחי אדמה מבושלים מגרדים בפומפיה ומוסיפים לסיר (להסמכת המרק)
מוסיפים את המים , הטראקי וריבת הבצל.
מבשלים כשעה וחצי, ממליחים , טועמים ומתקנים טעם אם צריך.
ניתן להקרים בפרוסת גבינה צהובה בהגשה.