מתכון מנצח להמבורגר על האש
לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי, מתכון מנצח להמבורגר על האש, שאפשר להכין בבית, באדיבות רשת ההמבורגרים BBB
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל סוגי הבשר הטחון.
מוסיפים את משקה הסודה והתבלינים ולשים כדקה עד ליצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר).
מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.
יוצרים קציצות במשקל 250-200 גרם, בגובה 2 ס"מ .
מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.
צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.
על בסיס הלחמנייה יש להניח חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.
מעל מניחים את הקציצה הצלויה. מגישים עם הרטבים מעל או לצד המנה.