פסטה ברוטב עגבניות
מתכון פשוט וטעים לפסטה ברוטב עגבניות. אפשר לאכול כתוספת למנה עיקרית, או כמנה בפני עצמה.
- זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- במחבת עמוק מרתיחים שמן, מעבירים לאש קטנה ומטגנים בצל, מוסיפים מעט פלפל ומחכים שיזהיב
- מוסיפים 2 שיני שום וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים רסק עגבניות
- מוסיפים מים רותחים (אני מוסיפה לקופסת רסק העגבניות כך שכולו יהיה במחבת)
- מוסיפים תבלינים ודקה לפני שמוכן מוסיפים בזיליקום
- בקערה נפרדת מרתיחים את הפסטה ע"פ הוראות יצרן
- מערבבים ומגישים
- *ניתן לבזוק מעט גבינת פרמזן *ניתן להוסיף מעט עלי בליזיקום טריים