פסטה ברוטב עגבניות פסטה ברוטב עגבניות צילום: fotolia

מתכון פשוט וטעים לפסטה ברוטב עגבניות. אפשר לאכול כתוספת למנה עיקרית, או כמנה בפני עצמה.

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • חבילת פסטה
    כף שמן לטיגון
    בצל קצוץ לקוביות 
    2 שיני שום כתושות
    קופסא גדולה של רסק עגבניות

  • כוס מים רותחים
    מלח
    פלפל שחור
    פפריקה מתוקה
  • בעט בזיליקום (לא חובה)

אופן ההכנה

  • במחבת עמוק מרתיחים שמן, מעבירים לאש קטנה ומטגנים בצל, מוסיפים מעט פלפל ומחכים שיזהיב
  • מוסיפים 2 שיני שום וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים רסק עגבניות
  • מוסיפים מים רותחים (אני מוסיפה לקופסת רסק העגבניות כך שכולו יהיה במחבת)
  • מוסיפים תבלינים ודקה לפני שמוכן מוסיפים בזיליקום
  • בקערה נפרדת מרתיחים את הפסטה ע"פ הוראות יצרן 
  • מערבבים ומגישים
  • *ניתן לבזוק מעט גבינת פרמזן *ניתן להוסיף מעט עלי בליזיקום טריים