עוגת גבינה ופירורים
עוגת גבינה ופירורים מצוינת שכתבה סבתא בינה, סבתא של דקלה טל
- זמן הכנה: 40 דקות
- דרגת קושי: בינוני
תבנית בקוטר 26 ס"מ
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל -180 מעלות
במעבד מזון מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר המלח והמרגרינה/חמאה לתערובת פירורית - מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבב עד שפירורי הבצק נעשים לחים
- לשים לבצק אחיד ומניחים 2/3 מהבצק על גבי תבנית משומנת או נייר אפייה
- את ה 1/3 הנותר מניחים על גבי תבנית מאורכת ללא שימון, או על נייר אפייה
- מכניסים את שתי התבניות לתנור ל-20 דקות עד להזהבה.
ממתינים שהתבניות יצטננו
את התבנית עם 1/3 הפירורים מפוררים לפירורים קטנים ושומרים בכלי סגור עד לשימוש - למילוי: מערבבים גבינה, סוכר, סוכר וניל וחלבונים מוקצפים
- במעבד מזון מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר
מקפלים את הגבינות לתוך קערת הקצפת
מורחים את המילוי על הבצק
מעבירים למקרר
לפני ההגשה מוסיפים את הפירורים מעל העוגה