סלמון בתנור דג סלמון בתנור בליווי פירה בטטה ושעועית מוקפצת צילום: חנה נצח

מתכון קל וטעים להכנת סלמון בתנור ממטבחה של חנה נצח

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • 1/4 כוס שמן זית
    כף חרדל
    לימון שלם סחוט
    לימון פרוס לפרוסות דקות
    כפית פפריקה מתוקה

  • 2-3 כפיות שום כתוש
    כף מלח גס
    1/2 כפית פלפל שחור
  • סלמון שלם, או חתוך לפרוסות
  • בקערה מערבבים שמן זית, פפריקה, שום, מלח, פלפל, חרדל ולימון סחוט
    מעסים היטב את הדג
    מכניסים לתבנית ומוסיפים פרוסות לימון
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
    מוציאים כעבור 20 דקות