בר - מסעדה חדש בפולג ה"ארט סטריט"
מיהם שלושת החברים הצעירים אשר מביאים משב רוח עסקי רענן לעיר?
שלושה חברים טובים, יזמים צעירים פתחו בר מסעדה חדשה בנתניה.
שי גואטה (24), הבן של המפיק אבי גואטה, פתח בר מסעדה "ארט סטריט" בפולג יחד עם שניים מחבריו: איציק בנפשיאן (31) ואופיר צמח (24). השלושה שהם גם חברים טובים ומתגוררים בנתניה החליטו לפתוח מקום שיעבוד כמסעדה חלבית ביום, ובערב כ'בר' כשר.
אומנות רחוב
בחודשים האחרונים עמלו כל היזמים הצעירים על הקמת המקום והקונספט הנבחר הינו ה"ארט סטריט". מקום המקדש אומנות עם תערוכות מתחלפות, סרטונים וסרטים שהם מפיקים בעצמם, מנות המוגשות על מסגרות של ציור, פלייליסט ייחודי למקום שניתן להורדה ושיתוף, במיוחד עבור הלקוחות ועוד.
כיצד הכירו השלושה?
איציק בנפשיאן המגיע מתחום הברים מזה 8 שנים, ניהל בעברו הצלחה ברים באילת ובתל אביב ולפני 3 שנים פתח את ה'קפיש' בנתניה, אופיר החל את דרכו בתור ברמן אצל איציק וביחד פתחו סנדוויץ בר ואילו שי גואטה שעבד אצל השניים ומגיע מתחום האמנות , העיצוב והצילום גרם להם להיות שותפים עסקיים. הרעיון לפתוח את הארט סטריט נוצר מהרצון של השלושה להביא את חיי הלילה התל אביביים לנתניה ולהציע מקום המשלב אוכל טוב (תפריט שף) אלכוהול משובח ומוסיקה טובה.
מאחלים להם המון בהצלחה!
לכרטיס העסק של המסעדה: לחצו כאן