עוגיות לב | צילום: אסף לוי עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב עוגיות לב | צילום: אסף לוי

לקראת טו באב, מציעה רשת קפה גרג מתכון עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב ומפנק

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

עוגיות לב | צילום: אסף לוי

 מצרכים

  • מתכון לכ- 50 לבבות:

    600 גרם קמח
    200 גרם סוכר
    400 גרם חמאה
    קורט מלח
    חצי כפית תמצית וניל

  • 2 ביצים

    וגרידת תפוז מתפוז אחד

  • רכיבים לציפוי האדום
    200 גרם אבקת סוכר 
    50 גרם חלבון
    מעט צבע מאכל אדום 

 אופן ההכנה

  •  

  • אופן הכנת הבצק

    שמים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז מחציתו ולערבב למסה אחת.
    מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
    מוסיפים את הקמח לערבב היטב עד למסה אחידה - לקרר כשעה.

    מרדדים את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ וקורצים צורת לבבות.
    אופים בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ומקררים.
    מוסיפים בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.

    אופן הכנת הציפוי

    מערבבים היטב את הרכיבים עד לקבלת מסה אחידה.
    מכניסים לתוך שק זילוף ומצפים בעדינות את העוגייה.
    ממתינים כשעה עד להתקשות הציפוי ולמגישים.

מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג

טרטליני בליווי רוטב שמנת פסטו

סלמון בלימון

רול ספרדי

ירקות בקארי

קרם סחלב

מרק בטטה

מרק בצל

פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני