סלט סביצ'ה סלמון | צילום: שלי אוקונור

מתכון לסלט סביצ'ה סלמון ממטבחה של ענת דהרי. מנה ראשונה המספיקה ל 4-5 סועדים. סביצ'ה הוא דג חי המושרה בלימון ושמן. 

  • זמן הכנה: 10 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • 200 גרם סלמון טרי, חי חתוך לקוביות של ס"מ
    בצל סגול שמן קטן חתוך לקוביות קטנות
    1 אבוקדו שלם טרי חתוך לקוביות (לא חובה)
    1 גזר מגורד בפומפיה (לא חובה, במקום אבוקדו)
    1/2 קולורבי חתוך לקוביות קטנות
    1/2 צנון חתוך לקוביות
    1/2 כוס עלי כוסברה
    1/2 פלפל צ'ילי אדום חתוך לטבעות דקיקות
  • לטיבול
  • 1/2 לימון
    3 כפות שמן זית
    1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית שמן שומשום
    1/2 כפית מלח גס
    1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד

  • שופכים את השמן על הדג ומערבבים 
    מוסיפים לימון ומערבבים
    מערבבים יחד את שאר המצרכים 
    מוסיפים את הטיבול, מערבבים ומגישים

  • מתכונים נוספים ממטבחה של ענת דהרי:
  • סלט עוף תאילנדי