מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
מתכון פשוט למקלובה צמחונית, באדיבות רשת קפה בייגה
- זמן הכנה: שעה
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
אופן הכנת האורז
צורבים את הבצל עם השמן
-
מוסיפים את האורז והתבלינים ומחממים את האורז תוך כדי ערבוב עד תערובת אחידה ורותחת.
מוסיפים את הנוזלים והשקדים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 18 דקות + 5 דקות ללא בישול
פותחים את הכיסוי ובעזרת מזלג מפרידים את האורז.אופן הכנת הרטטוי
מחממים מראש תנור ל-250 מעלות
מערבבים את כל המוצרים בקערה
מניחים על מגש אפייה ואופים למשך 15 דקות בתנור.אופן הכנת צ'יפס תפו"א
במחבת מטוגנים את רצועות תפוחי האדמה עד להזהבה.אופן הרכבת המנה:
מעל התפוחי אדמה שמים אורז עד שליש מגובהה של התבנית, ומעל מניחים את הירקות הצרובים ומשטחים לגובהה אחיד.
מעל הירקות מוסיפים אורז עד קצה התבנית ומהדקים קלות.
מכסים עם צלחת שטוחה או מגש שטוח והופכים.
מסירים את התבנית והניילון הנצמד בעדינות.
המלצת הגשה: יוגורט מתובל בסומק, שום ומיץ לימון, ולקשט במעט עלים רעננים. -
מתכונים נוספים באדיבות קפה בייגה - מתכון לפרנץ' טוסט
- עוגת גבינה קלאסית
- סלט סלק ותפוחים
- בראוניז כשר לפסח
- פסטה בלרינה
- לביבות בטטה