מתכון לפסטה עם ירוקה מאת מאיה דרין
אין כמו להתפנק בחורף עם קערה ענקית של פסטה טובה, בליווי כוס יין איכותי ומישהו שיחלוק איתך את כל הטוב הזה. לרגל עונת הגשמים, מותג פסטה ברילה מציע מתכון חדש לפסטה ירוקה ועשירה שכיף, קל וטעים להכין - פסטה עם שפע ירקות ירוקים, תרד טורקי, בפסטו ירוק וגבינה צפתית
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפסטו לממרח אחיד, מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים את האפונה במי מלח רותחים במשך כ-4 דקות.
מחממים שמן זית במחבת, מזהיבים את הבצל והזוקיני. מוסיפים שום ותרד ומקפיצים יחדיו.
מוסיפים למחבת רוטב פסטו, אפונה ופסטה מבושלת, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומבשלים ביחד דקותיים.
מסירים מעל האש מקשטים בגבינה ובגרעיני חמנייה. - מתכונים נוספים מאת מאיה דרין
- מתכון לפסטה סתווית וצבעונית מאת מאיה דרין