מתכון לסלט קטניות איטלקיות
סלט קטניות איטלקיות, עם גרגירי חומוס, ירקות צלויים, עלים ירוקים, צנוברים ושבבי בצל, באדיבות המותג מאסטר שף. הסלט מיועד גם לאירוח, קל ופשוט להכנה. ניתן להגיש אותו חם או קר
זמן הכנה: 15 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
3 כוסות של עגבניות שרי חצוית בשני צבעים גמבה ירוקה חתוכה לקוביות בינוניות |
|
אופן ההכנה
בקערה מערבבים חצאי עגבניות שרי עם גמבות בצבעים 3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות.
מערבבים בקערה 3 כפות שמן זית, כפית שום גבישי, כף צ'ילי חריף, כפית כמון, חצי כפית מלח, מיץ מחצי לימון ושבבי בצל.
מוסיפים 2 קופסאות של גרגירי חומוס ללא הנוזלים.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, סלרי וצנוברים.
מוסיפים את העגבניות והפלפלים צלויים ומערבבים.
מגישים חם\ קר.
מתכונים נוספים מ"מאסטר שף"