דפי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד ומלית גבינה
מתכון לרוטולו - דפי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד ומלית גבינה, ועטופים ברוטב עשיר של שמנת עגבניות, שהכי כיף לנגב מהצלחת. מנה קלה להכנה, מרשימה, מנחמת, וגם טעימה מאוד, מאת אינס ינאי ובאדיבות ברילה
- זמן הכנה: 40 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מבשלים את דפי הלזניה כ- 6 דקות ומניחים על נייר אפייה אחד ליד השני, מברישים במעט שמן זית שלא יתייבשו.
מערבבים יחד את מרכיבי המלית לתערובת אחידה. -
מניחים על כל עלה כף מלאה מהמלית ומגלגלים מניחים בתבנית משומנת, או מרופדת נייר אפייה (רצוי עגולה) כשצורת הגלגול מופנית כלפי מעלה.
מערבבים יחד 2 צנצנות רוטב ושמנת לבישול ויוצקים מעל הגלילים
עוטפים בנייר אלומיניום ואופים 25- דקות ב- 180 מעלות
מסירים את נייר האלומיניום, מפזרים את הפרמז'ן ואופים ללא כיסוי 10 דקות נוספות. - מתכונים נוספים מאת אינס ינאי
- פסטה בולונז בסיר אחד