מתכון לדגים חריפים (חריימה)
מתכון לדגים חריפים (חריימה) באדיבות רשת קפה גרג
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
-
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
- דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
- פרנץ' טוסט
- פסטייה במילוי גבינות
- מתכון לפאדג' שוקולד מפנק