מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו
לכבוד חג שבועות רשת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה. מיני-טארטים עמוסי גודיז ב- 5 דקות עבודה, מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו.
זמן הכנה: 5 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח וקורצים ממנו 10 עיגולים בקוטר 9 ס"מ.
מניחים את עיגולי הבצק בתבנית.
מסדרים במרכז כל עיגול 2 פלחי אגס, כפית גורגונזולה מפוררת ופרוסת פרושוטו.
מזלפים על כל עיגול מעט דבש, מפזרים תימין ומתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים והגבינה מבעבעת.
ניתן, להחליף את האגס בפרוסות נקטרינה או שזיף.
מגישים חם