מתכון לארוחה קיצית: סלט פטה ארטישוק
הפתרון המושלם לארוחה קיצית, מרעננת, משביעה ושיש בה הכל הוא סלט, שיכול להיות מוגש בארוחה משפחתית, אירוח או לכל אירוע. שף אילן פנחס, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר BBB, מעניק מתכון לסלט פטה ארטישוק, טעים ומקשט כל שולחן
זמן הכנה: 15 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מכניסים לקערת ערבוב את כל הירקות, הזיתים והחסות.
מטבלים ברוטב שמן זית כתית ומיץ לימון לפי הטעם.
מערבבים בעדינות על מנת לא לפצוע את החסות או את הירקות.
בצלחת הגשה עמוקה מסדרים את החסות עם הירקות ומגרדים בעזרת פומפייה את גבינת הפטה ומעליה מניחים את הארטישוק החצוי.
מקשטים את הסלט בצנוברים קלויים ומעט פטרוזיליה קצוצה.
מתכונים נוספים מרשת BBB