המבורגר עם פטריות בשילוב איולי כמהין
מתכון מקורי ומנצח, להמבורגר עם פטריות בשילוב איולי כמהין באדיבות שף אילן פנחס, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר BBB
זמן הכנה: 20 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
בקערת ערבוב טורפים את הביצים היטב ומוסיפים את כל המוצרים מלבד הקמח ומערבבים.
לאחר שהמסה אחידה מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שיוצאת מסה אחידה וטיפה דביקה.
מניחים את המסה בתבניות סיליקון בצורה המבורגר, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10-15 דקות או השחמת הקציצה.
עם הוצאת הקציצות מתנור יש להוציא מתבנית הסיליקון למניעת לחות.
אופן הכנת האיולי-
מערבבים בעזרת מטרפה עם המרכיבים עד להתחברות עם המיונז, חשוב לא לערבב יותר מידי שהמיונז לא יתפרק.
הרכבת ההמבורגר-
צורבים את הקציצה על מחבת חמה עד להשחמה, ניתן גם על גריל פחמים.
על בסיס הלחמנייה מורחים את האיולי ומעליו מניחים את החסה והמלפפון החמוץ.
שמים את הקציצה הצרובה ומפזרים את החטיף בטטה מעל.
מתכונים נוספים מרשת BBB