לכבוד חג הפסח: לינגוויני זוקיני ודג
לכבוד חג הפסח מתכון טעים במיוחד של לינגוויני זוקיני ודג באדיבות איתי שפיגל, השף של רשת קפה ביגה
זמן הכנה: שעה
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
4 כפות שמן זית |
|
אופן ההכנה
מחממים על מחבת שמן זית
מוסיפים שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות.
מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
מוסיפים יין לבן ומצמצמים כ-2 דקות על האש
מוסיפים ציר ירקות, מתקנים תיבול במלח פלפל
מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
מוסיפים את רצועות הזוקיני
מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג
מתכונים נוספים באדיבות קפה בייגה