מתכון לתבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
מתכון להכנת קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
4 כפות שמן זית 1 בצל גדול חתוך לקוביות |
|
אופן ההכנה
בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
מוסיפים 3 כפות טריאקי קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפ"א וכוס מים ויין.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי.
מתכונים נוספים מ"מאסטר שף"