מתכון לבראוניז כשרים לפסח
איך אפשר לסיים את ארוחת חג הפסח בלי קינוח שישאיר טעם מתוק בפה, בראוניז כשרים לפסח רצוי להגיש לצד תה נענע חם באדיבות רשת קפה גרג
זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
ממיסים בבן מארי (קערת אלומיניום מעל סיר מים חמים) את המחמאה והשוקולד עד לקבלה של מרקם אחיד/
מערבבים את כל המרכיבים לתוך השוקולד (חוץ מהשקדים והפקאן)/
יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את הפיצוחים/
מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ- 30 דקות, לאחר קירור ניתן לחתוך
-
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
- דגים חריפים (חריימה)
- דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק
- פרנץ' טוסט
- פסטייה במילוי גבינות
- מתכון לפאדג' שוקולד מפנק