לביבות כרישה ברוטב חרדל מתוק  לביבות כרישה ברוטב חרדל מתוק לביבות כרישה ברוטב חרדל מתוק | צילום: CF-ART

מתכון ללביבות כרישה ברוטב חרדל מתוק באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן", מתאים ל-4 מנות

  • זמן הכנה: שעתיים וחמישים דקות
  • דרגת קושי: בינוני

מצרכים

  • 2 גבעולי כרישה קצוצים דק
    2 ביצים טרופות
    1 וחצי כפות קמח
    1 כף עירית קצוצה
    1 כף פטרוזיליה קצוצה
    1/3 כוס שמן תירס לטיגון
    מלח פלפל

  • מצרכים לרוטב חרדל מתוק
  • 2 כפות חרדל דיז’ון
    ½ כפית אבקת סוכר
    1 כף חומץ
    1 כף מיונז

  • אופן ההכנה

    מכינים את הלביבות: מכניסים לקערת ערבוב עם הכרישה הקצוצה, ביצים טרופות, קמח, תבלינים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
    מניחים מבלילת הכרישה לפי הגודל הרצוי במחבת עם מעט שמן ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב ויפה.
    הכנת הרוטב: מערבבים את כל המצרכים.

     

מתכונים נוספים באדיבות צ'רלי פדידה ל"יינות ביתן"

חזה עוף צלוי עם ריבת חבושים

לחמניות במילוי בשר טלה

מתכון לטרטר סלמון בתוספת לימון