מתכון לחמין מקרוני עם אסאדו
החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים. מותג ברילה מציע מתכון חורפי עם טוויסט מפתיע: חמין מקרוני עם אסאדו
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מבשלים את הבוקטיני ומסננים
במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.
מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.
בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.
מכסים בשאר הבוקטיני.
מכסים במים עד לכיסוי.
עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.
אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעותמתכונים נוספים
- פשטידת ספגטי בצורת עוגה עם גבינות ופרחי ברוקולי
- פסטה בולונז בסיר אחד
- דפי לזניה מגולגלים וממולאים בתרד ומלית גבינה