מתכון למרק בטטה מוקרם, באדיבות השף נדב מרום
מתכון למרק בטטה מוקרם, באדיבות נדב מרום, שף ראשי ברשת קפה גרג "במשך השנים הפך המרק לסימן ההיכר של אוכל חם ומזין ומילה נרדפת לפינוק אמיתי"
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
לחתוך את הירקות גס, ולהכניס לסיר מתאים.
לכסות במים ועוד כמה ס"מ.
כאשר הירקות רכים לחלוטין (לאחר כשעה בישול) להוסיף את השמנת והתבלינים ולטחון בבלנדר ידני
לתקן סמיכות עם מים או צמצום במקרה הצורך.
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג