מתכון להכנת נתח אנטרקוט
מתכון להכנת נתח אנטרקוט שספק אם יישארו ממנו שאריות, באדיבות רשת טיב טעם
- זמן הכנה: 60 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות.
צולים את הבשר: מברישים את נתח האנטרקוט בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח.
מסדרים מעל עלי דפנה ומעבירים לתנור שחומם מראש לצלייה של 25 דקות.
מוציאים והופכים צד. מורחים את הצד השני ומפזרים עלי דפנה.
מחזירים לתנור ל- 25 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים כ-10 דקות.
פורסים גס ומגישים.
מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם
מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות
דניס צלוי ממולא לימונית ולימון
שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר
כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה
סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות