קרם סחלב  | צילום: אסף לוי מתכון לקרם סחלב באדיבות השף נדב מרום קרם סחלב | צילום: אסף לוי

מתכון לקרם סחלב חם, באדיבות נדב מרום, שף ראשי ברשת קפה גרג למשקה חם המיועד לגדולים ולקטנים, על מנת לעבור את ימי החורף שהגיעו בסערה, בנעימים"

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

קרם סחלב | צילום: אסף לוי

 מצרכים

  • חומרים (4 מנות):
    250 מ"ל חלב קר
    1 כף גדושה סוכר
    1 כף קורנפלור מהולה ברבע כוס חלב קר

  • 1 כפית תמצית מי ורדים
    1 כףגדושה קוקוס קלוי
    1 כף אגוזים קצוצים דק
    מעט קינמון 

 אופן ההכנה

  • להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.

    להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
    להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון. 

 

מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג

מרק בטטה מוקרם

מרק בצל

סלט בריאות מקסיקני עשיר בטעמים

סלקים מתקתקים עם שמנת חמוצה ואגוזים