מתכון לקרם סחלב באדיבות השף נדב מרום
מתכון לקרם סחלב חם, באדיבות נדב מרום, שף ראשי ברשת קפה גרג למשקה חם המיועד לגדולים ולקטנים, על מנת לעבור את ימי החורף שהגיעו בסערה, בנעימים"
- זמן הכנה: 15 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
להרתיח את החלב והסוכר, כאשר מגיע לרתיחה, להוסיף את הקורנפלור המומס בחלב ולערבב היטב.
להנמיך את האש ולקראת רתיחה נוספת, להוסיף את מי הוורדים ולבשל עד הגעה לסמיכות הרצויה.
להעביר לכוס. להוסיף את הקוקוס, האגוזים ומעט קינמון.
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג