מתכון צבעוני וססגוני לסלט פסטה צבעוני
מתכון המשלב שלל צבעים, ירקות בריאים, פסטה וגבינת פרובולונה המוסיפה גוון ייחודי לטעם, מתכון לסלט פסטה צבעוני באדיבות רשת טיב טעם
- זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.
מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
מסדרים פרוסות זוקיני בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
בתבנית אחרת מניחים פלפלים, משמנים ומתבלים.
אופים את שני סוגי הירקות 20 דקות להזהבה.
מאחסנים את הפלפלים בכלי אטום עד לצינון (כדי להקל על הקילוף).
מסירים את הקליפות וקורעים לרצועות.
מערבבים בקערה את הפסטה המבושלת עם רצועות הזוקיני והפלפלים, בצל צלוי, בזיליקום וגבינת פרובולונה.
מתבלים בשמן זית ומטבל על בסיס ירקות, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים באדיבות טיב טעם
מתכון לשטרודל תפו"א ארטישוק צלוי וגבינות כחולות
דניס צלוי ממולא לימונית ולימון
שוק טלה בקדירת רכז רימונים, ענבים וסלקים
מאפינס פלפלים, תירס וגבינת צ'דר
כתר צלעות עם כרישה ומרווה שרופה
סלט תרד עם ענבים וגבינת צ'דר חמוציות