מתכון לסיגרים במילוי בשר מטורטיות
מתכון פשוט, מהיר וממכר לסיגרים בשר מטורטיות. טעים גם להורים וגם לילדים. באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
1 כף שמן 1 בצל לבן גדול, קלוף 1 קופסה רסק עגבניות מאסטר שף |
|
אופן ההכנה
חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות.
בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים שום ואת הבשר ומטגנים עד האש הכי גבוהה, תוך כדי ערבוב עם מזלג, עד שהבשר משנה את צבעו והופך לפירורים. חשוב לעבוד על אש גבוהה כדי שלא יווצרו נוזלים בתחתית הסיר.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, בהרט ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים עוד 5 דקות. אם נוצרו המון נוזלים מומלץ לסנן אותם החוצה. מצננים היטב.
מניחים טורטייה על משטח העבודה ושמים בחלק התחתון, אבל לא בקצה, פס מתערובת הבשר בנדיבות. מגלגלים למעין רולדה הדוקה.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והבשר ומניחים כשהתפר של הטורטיות כלפי מטה בתוך תבנית מלבנית נמוכה.
מברישים בנדיבות בשמן זית, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 20 דקות או עד שהטורטיות זהובות. מגישים חם לצד רוטב עגבניות.
רוטב עגבניות: מערבבים את כל המצרכים ומגישים לצד הטורטיות.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב