מתכון לפילה סלמון בלימון ותפו''א
מתכון חגיגי, טעים במיוחד ועשיר בטעמים. להכנה קלה בבית – פילה סלמון בלימון ותפו''א באדיבות רשת קפה גרג
זמן הכנה: 40 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
מחממים מחבת היטב.
מורחים את המחבת בשמן ומניחים את הדג עם העור על המחבת.
מתבלים היטב במלח ופלפל כ- 2 דקות וצורבים את הדג מכל הכיוונים ומניחים במגש.
מערבבים בקערה את הפטרוזיליה, שום ושמן זית, מערבבים היטב ומורחים את הדג בצורה שווה.
מזלפים את הלימון על הדג.
מחממים תנור ל 200 מעלות ומכניסים את הדג לתנור למשך 5 דקות.
מבשלים בסיר עם מים את התפו"א (1/2 בישול).
מסננים את התפו''א ומקררים.
מחממים את הסיר עם השמן ומטגנים את התפו''א היטב.
ברגע שקוביות התפו"א מוכנות, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מסדרים בצלחת ומניחים לצד הדג.