מתכון לקדירת ירקות בקארי באדיבות השף נדב מרום
מתכון לקדירת ירקות בקארי באדיבות נדב מרום, "כשקר שם בחוץ, אין כמו ארוחה חמה מפנקת ומנחמת". רשת גרג קפה מנדבת מתכון קליל ובריא קדרת ירקות בקארי, שיחמם לכם את החורף
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
הכנת הרוטב
בסיר רחב על אש קטנה, בוזקים שכבה דקה של שמן
מוספים את כפות הקארי וקרם הקוקוס
בחושים היטב עם כף עץ עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות
מתבלים במלח ומעט סוכר.
הכנת התבשיל
בסיר נוסף יש לחמם שמן
לטגן את הבצל והפטריות.
לאחר מכן מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי.
ואז את שאר הירקות.
להביא לרתיחה.המלצת הגשה
לצד אורז לבן ומעט בוטנים מעל.
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג