מתכון מנצח לעוגת דבש קלאסית
לקראת ראש השנה, מתכון לעוגת דבש קלאסית, עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד שתגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן. מתאימה גם כפינוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק, באדיבות רשת קפה גרג
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מחממים תנור ל-170 מעלות
מכניסים לקערת מיקסר עם מטרפה ומערבבים שמן דבש וסוכר.
מוסיפים ביצים ומערבבים שוב.
מוסיפים הקמח, אבקת אפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן.
מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים התה ומערבבים שוב.
מחלקים את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בין 45 ל 55 דקות בטמפ' של 170 מעלות.יש לבדוק אם העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגב והקיסם יוצא יבש
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני