מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
מתכון פשוט למאפה קיגל מתקתק משגע ויפהפה עם חמוציות, פקאן מסוכר וקרמל קל להכנה, נהדר לארוחות חג וערב שבת, באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
2 חבילות אטריות בינוניות מאסטר שף |
|
אופן ההכנה
מבשלים במים רותחים את האטריות לפי הוראות ההכנה שעל האריזה. מצננים.
מכינים את הקרמל: מניחים בסיר חמאה וסוכר ומערבבים עד שהסוכר מקבל צבע קרמלי. מסירים מהאש.
מעבירים את האטריות לקערה ומוסיפים את הקרמל, הקינמון, הג'ינג'ר, החמוציות והפקאנים, מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בחמאה ואופים כ- 80 דקות ב- 170 מעלות.
מוציאים מהתנור. מצננים כ- 15 דקות, הופכים על צלחת הגשה ומסירים בעדינות את הנייר.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב