מתכון לפילה דגים חריפים (חריימה)
מתכון לדגים חריפים (חריימה) באדיבות רשת קפה גרג
- זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
שמים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
אחרי טיגון קל מוסיפים רסק העגבניות ומטגנים כשתי דקות נוספות
מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
מבשלים כ-20 דקות עד להסמכה ומוסיפים את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.
מכסים את הדגים ברוטב ומבשלים כחמש דקות נוספות
לפני ההגשה מקשטים במעט עלי כוסברה טריים
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני