מתכון פסטייה המשלב פירות יבשים
לכבוד ט"ו בשבט, מתכון פסטייה עשיר בטעמים ובמילוי פירות יבשים ואגוזי מלך, באדיבות רשת קפה גרג
- זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מטגנים את הבצל הקצוץ.
לאחר הזהבה קלה מוסיפים את הפטריות לעוד מספר דקות.
מערבבים את שאר המרכיבים בקערה טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם (מלח,סילאן).
מערבבים את הקמח והמים עם שנוצר סוג של "דבק"אופן הגלגול
לשים 40 גרם בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה.
לגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים.
לפני הטיגון יש לתת מנוחה לסיגרים על מנת שה"דבק" יתייבש
מטגנים ומעבירים לצלחת הגשה.
ניתן לזלף מעל עוד מעט סילאן לפי הטעם
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני