מתכון טעים במיוחד לקציצות דגים
לקראת חגי תשרי מתכון טעים במיוחד ועשיר בטעמים של קציצות דגים באדיבות קפה ביגה
זמן הכנה: 45 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ושמים במקרר כדי שהמסה תתייצב ולכדרר כל קציצה ל-40 גרם.
צורבים את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן קנולה ומעבירים לסיר עם רוטב הפלפלים.
רוטב פלפלים לקציצות
מחממים סיר עם 100 מ"ל שמן קנולה, מוסיפים את הפלפלים ולבשל כ-10 דקות.
מוסיפים פלפל החריף.
מוסיפים את השום ולבשל 6 דקות נוספות.
מוסיפים רסק, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
במקביל מערבבים 100 מ"ל שמן נוספים עם הכמון, פפריקה, מלח, אבקת מרק וסוכר.
מוסיפים את התבלינים כולל הפלפלים היבשים לסיר עם המים, בנוסף מוסיפים מחצית מכמות הכוסברה לכסות ולבשל חצי שעה.
בסוף הבישול מוסיפים את יתר הכוסברה ואם יש צורך לתקן טעמים.
מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה
עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין
מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה
מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך
מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים