קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מתכון לקינוח פרווה מהמם וחגיגי של קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקס שלא ישאיר אף אחד אדיש, באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
3/4 כוס מים |
|
אופן ההכנה
בקערה גדולה שמים מים, חלב, ביצים, וניל, סוכר ושמן. טורפים היטב.
מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהקמח נטמע ונעלם.
במחבת רחבה ומשומנת מעט שמים מצקת מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תגיע לכל תחתית המחבת. הופכים אחרי 2 דקות ומטגנים במשך דקה נוספת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה עד שכל הקרפים מוכנים.
מכינים את הבננות המקורמלות: חותכים את הבננות לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
ממיסים במחבת, על אש נמוכה-בינונית, את שמן הקוקוס ומוסיפים את הבננות. מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים על אש בינונית עד שהבננות מקורמלות ורכות.
קרמל קוקוס: במחבת גדולה ממיסים את הסוכר, בלי לגעת בו בזמן הבישול, על אש בינונית.
מחממים את קרם הקוקוס במיקרו במשך 30 שניות ומוסיפים למחבת. מערבבים על אש בינונית עד שנוצר קרמל סמיך ומבריק. זה לוקח בערך 5 דקות.
מרכיבים ומגישים: מניחים קרפ פתוח על השיש ושמים פס של בננות מקורמלות באמצע (בנדיבות). מגלגלים לגליל או מקפלים לצורת מעטפה סגורה.
מזלפים מעל רוטב קרמל- קוקוס בנדיבות. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב