עוגת גבינה אפויה עם תותים
חג שבועות בפתח וכולנו מחפשים אחר האחת! עוגת גבינה מושלמת, שתשב לה כמו המלכה של החג בשולחן הקינוחים. יש הרבה גרסאות וכולן די דומות, אני באופן אישי מתה על עוגות גבינה עם כל סוגי הציפויים:שוקולד, ביסקוויטים פירות העונה. תרגישו חופשי להיות יצירתיים עם הציפוי, במתכון זה מומלץ לשלב פרי, אפשר פירות יער, תותים, דובדבנים. אז שיהיה לנו חג שמח עם המון אהבה:)
מאת, קארין לוי - Mamamia_Baker
- זמן הכנה: שעתיים
- קושי: בינוני
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
הבסיס:
לחמם את התנור על 170 חום עליון תחתון
לרסק במעבד מזון את הפתי בר ולערבב עם החמאה, לשטח בתבנית משומנת או עם נייר אפייה(שיהיה משומן עדיף) ולהכניס לתנור ל 10 דק עד להזהבה.
המלית:
בקערה, לערבב את הגינות עם מיץ הלימון וניל סוכר מלח, להוסיף את הביצים אחת אחת ולבסוף את הקמח.לצקת את המלית לבסיס העוגה ולאפות על 160 למשך שעה.
ציפוי שמנת:
לערבב את הוניל שמנת חמוצה והסוכר, למרוח על גבי העוגה ולהכניס לתנור שהוא מכובה ל8 דק. לצנן את העוגה לחוטין ולהכניס למקרר לפחות ל5 שעות , אפשר לילה לפני אין בעייה .
ציפוי והרכבת העוגה :
חותכים את התותים ומסדרים על גבי העוגה , את הריבה והמים החמים מערבבים יחד ומברישים את התותים.
בתאבון וחג שמח:)
טלפון להזמנות או לסדנאות אפייה 054-6328236
https://www.instagram.com/mamamia_baker/
מתכונים נוספים של קארין לוי