תרד מטוגן ממטבחה של שושנה
מתכון לתרד מטוגן מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. ניתןלהשתמש גם בתרד קפוא.
- זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
-
רוחצים את התרד ומבשלים 5 דקות במים רותחים.
מוציאים, מסננים, שוטפים מעט במים קרים וקוצצים.
מחממים את השמן במחבת.
מטגנים את הבצלים עד לצבע זהוב חום.
מוסיפים את התרד הקצוץ ומטגנים עם הבצל תוך כדי בחישה.
מפזרים מלח ואגוז מוסקט.
מורידים אחרי דקות אחדות ומגישים חם
מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה
-
- בלינצ'ס גבינה וצימוקים
- עוגיות ירח
- אטריות ביצים לפסח
- מתכון למצה ברייט
- מתכון לגפילטע פיש
- מתכון לקניידלך
- ליאת קרפל כתבה ספר "המתכונים של שושנה" עם מתכונים שהאם שושנה נהגה לבשל. הספר מובא בפונט "שושנה" ונראה כאילו נכתב על ידה משתי סיבות "האחת: אמא תמיד רצתה לסדר את המתכונים שלה. השנייה: הרצון שלי להעביר הלאה את המתכונים המקוריים שנהגה להכין".
לכל המעוניין: הספר נמכר בעלות סמלית של 50 ש"ח. 10% נתרמים לחולי סרטן. עלות משלוח 20 ש"ח
ליאת קרפל. רחוב הדס 6/19 צור יצחק, 45808