מתכון לאוזני המן ממולאים בתמרים
לכבוד חג פורים, מתכון לאוזני המן ממולאים בתמרים, באדיבות הקונדיטור הראשי גיא בסיס מרשת קפה גרג
- זמן הכנה: שעה
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
מערבבים את כל חומרי המלית יחד
להכנת הבצק
מכניסים את כל החומרים למיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות. צריך להתקבל מרקם שטרוייזל, שבו כל החמאה נספגה.
מוסיפים למיקסר את הביצים, תוך כדי ערבוב ולערבב כ- 5 דקות, עד לקבלת בצק אחיד.
נותנים לו לנוח לחצי שעה במקרר מכוסה בניילון נצמד
מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים של 8 ס"מ (קוטר)
ממלאים את העיגולים שקרצנו ב-8 גרם ממילוי התמרים ומקפלים לאוזן המן
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ואופים כ- 12 דק'
מצננים ומגישים עם מעט אבקת סוכר מעל
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני