תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות
מתכון מושלם לימי חורף הקרים: קדירת בקר עם שעועית וגרגירי חומוס איטלקיים, ערמונים ויין, מנה מעולה שמחממת את הגוף והנפש באדיבות המותג מאסטר שף
זמן הכנה: 30 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
4 כפות שמן זית 1 בצל גדול, חתוך לקוביות |
|
אופן ההכנה
בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל, פלפל שחור מלח, וקוביות בשר.
מערבבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל צדדיהן עד שהבשר משחים.
מוסיפים 3 כפות טריאקי, קופסת עגבניות קלופות, פפריקה, טימין, גזר, תפו"א, כוס מים ויין.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים שעועית, חומוס וערמונים.
מכסים במים ומבשלים בכיסוי חלקי על אש נמוכה כשעה וחצי
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב