מתכון למרק בצל בתוך כיכר לחם
מתכון נפלא, מפנק ומנחם של מרק בצל בתוך כיכר לחם עם גבינה מותכת באדיבות מאסטר שף
זמן הכנה: 50 דקות
- דרגת קושי: בינוני
מצרכים
מצרכים לכ-15 סופגניות מרכיבים למרק: 4-5 בצלים לבנים, חתוכים לרצועות דקות |
|
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את השמן, הבצל, הסויה והסוכר. מערבבים, מכסים ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם במשך כ-20 דקות.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע כ-3 דקות נוספות עד שהבצל משחים.
מוסיפים את הציר או המים והיין הלבן, מערבבים, מכסים ומבשלים ללא מכסה במשך 40 דקות (כמות הנוזלים אמורה להצטמצם. טועמים ומתקנים את התיבול).
חותכים את הרבע העליון של כל כיכר לחם ובעזרת כף מרוקנים את הפנים שיישאר רק קרום חיצוני בצורת קערה. מרפדים את פנים הלחם בכמה פרוסות גבינה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
יוצקים את המרק לתוך קערות הלחם, מפזרים מעל את הפרמזן ומקשטים עם עלי הטימין.
מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף
לכבוד חנוכה מתכון לסופגניות במילוי וניל
קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס
מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל
סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה
מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר
עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב
עוגת גבינה אפויה עם גרגרי וניל