מתכון לספגטי טבעוני אה לה אוליו
מתכון טבעוני לספגטי אה לה אוליו באדיבות רשת קפה ביגה
זמן הכנה: 15 דקות
- קושי: קל
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי.
פורסים 3 שיני שום
חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצילי אדום, מטגנים כחצי דקה
מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים,
מוסיפים 3-4 כפות מים
מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים יחד ומגישים.
*ניתן להוסיף למעלה כמה עלי פטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה.
מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה
עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין
מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה
מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך
מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים