מתכון למאפה משה בתיבה מרשים ויפהפה לאירוח, קל ומהיר הכנה, באדיבות המותג מאסטר שף

זמן הכנה: 20 דקות

  • דרגת קושי: קל

משה בתיבה

משה בתיבה | צילום: שני הלוי

מצרכים

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני
2 כפות חרדל דיז'ון 
1/4 כוס מיונז 

 

  • ציפוי:

    1 ביצה
    שומשום
    שומשום שחור

    הגשה:
    ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי 

אופן ההכנה 

מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים. חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים. סה"כ מתקבלים 8 משולשים גדולים. חותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.
מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז, מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.
מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול, מברישים את המאפה בביצה טרופה, מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות, או עד להזהבה יפה.
מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

מתכונים נוספים באדיבות מאסטר שף

סלט אוליביה רוסי בהגשה מודרנית

קרפים במילוי בננות מקורמלות ברוטב קרמל וקוקוס 

מאפה קיגל עם חמוציות ברוטב קרמל

סיגרים במילוי בשר מטורטיות

לזניה עשויה מטורטיות

סלט קוסקוס מרענן ועשיר בירוקים ופירות העונה

מתכון לעוגת הגבינה הקרה הטובה ביותר

עוגת גבינה אפויה עם וניל וקרם ריבת חלב

עוגת גבינה אפויה עם גרגרי וניל

תבשיל בקר עם קטניות איטלקיות

סלט עדשים חם

עוגת טירמיסו עם גרגירי וניל