מתכון לפנה סלמון בטעמים מעודנים
לכבוד חג פסח, מתכון מעודן, קל להכנה, חגיגי ועשיר בטעמים של פנה סלמון באדיבות אלעד אמסלם שף מרשת קפה גרג
- זמן הכנה: שעה
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
אופן ההכנה
-
שמים את החמאה במחבת רחבה, ברגע שנמסה מוסיפים את קמח תפו"א\עמילן תירס
מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב.
מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה.
מוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים מלח לפי הטעם.הכנת הפסטה
הכנת הפסטהממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים קורט מלח ומבשלים כ 2-3 דקות את הפנה.הכנת המנה:
מחממים מחבת מוסיפים את החמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.
מוסיפים את השן שום, את רוטב האלפרדו ומבשלים כ 3 דקות.
מוסיפים את העירית, הפטרוזיליה וגרידת לימון, מוסיפים לרוטב את הפנה ומגישים
מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג
פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני