מתכון לכוסמת ממטבחה של שושנה
מתכון בריאות לכוסמת מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה.
- זמן הכנה: 20 דקות
- דרגת קושי: קל
מצרכים
|
|
-
מטגנים את הבצל בחמאה לצבע שחום.
מוסיפים את הכוסמת ומטגנים מעט תוך ערבוב
מוסיפים את המים והמלח
סוגרים אץ הסיר ומאדים על אש קטנה 15 דקות
מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה
-
- בלינצ'ס גבינה וצימוקים
- עוגיות ירח
- אטריות ביצים לפסח
- מתכון למצה ברייט
- מתכון לגפילטע פיש
- מתכון לקניידלך
- ליאת קרפל כתבה ספר "המתכונים של שושנה" עם מתכונים שהאם שושנה נהגה לבשל. הספר מובא בפונט "שושנה" ונראה כאילו נכתב על ידה משתי סיבות "האחת: אמא תמיד רצתה לסדר את המתכונים שלה. השנייה: הרצון שלי להעביר הלאה את המתכונים המקוריים שנהגה להכין".
לכל המעוניין: הספר נמכר בעלות סמלית של 50 ש"ח. 10% נתרמים לחולי סרטן. עלות משלוח 20 ש"ח
ליאת קרפל. רחוב הדס 6/19 צור יצחק, 45808