פריטטה טבעונית | צילום: אלעד גוטמן מתכון לפריטטה טבעונית באדיבות נדב מרום פריטטה טבעונית | צילום: אלעד גוטמן

מתכון לפריטטה טבעונית באדיבות נדב מרום השף הראשי ברשת קפה גרג 

  • זמן הכנה: 15 דקות
  • דרגת קושי: קל

פריטטה טבעונית | צילום: אלעד גוטמן

 מצרכים

  • 1/2 כוס קמח חומוס

    1 כפיות אבקת אפייה
    1 קורט מלח
    1/2 כוס מים
    1 כף שמן זית
    1/2 גמבה אדומה, קצוצה לקוביות קטנות

  • 1/2 בצל סגול, קצוץ לקוביות קטנות

    1 חופן בצל ירוק קצוץ
    1 חופן פטרוזיליה וכוסברה מעורב, קצוץ
    1 חופן פטריות פרוסות
    פלפל שחור גרוס
    חריף (לפי הטעם) 

 אופן ההכנה 

  •  

    יש לחמם תנור ל-200 מעלות

    לערבב את כל הרכיבים ולאפות במחבת/תבנית ברזל יצוק למשך כ-15-20 דקות.
    יש להקפיד שגובה המילוי לא יעלה על כ-3 ס"מ.

     

     

מתכונים נוספים באדיבות קפה גרג

פסטייה המשלב פירות יבשים

עוגת דבש קלאסית

עוגיות לבבות

טרטליני בליווי רוטב שמנת פסטו

סלמון בלימון

רול ספרדי

ירקות בקארי

קרם סחלב

מרק בטטה

מרק בצל

פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני

אוזני המן במילוי תמרים

סלט בטטה עשיר

גלילת חציל ממולאת גבינת עיזים