מתכון לסלמון ברוטב סויה ותפוזים
מתכון מרענן לסלמון ברוטב סויה ותפוזים באדיבות רשת בתי הקפה ביגה
זמן הכנה: 30 דקות
- קושי: בינוני
מצרכים:
|
|
אופן ההכנה
בסיר קטן יש לאחד את רוטב הסויה, הסוכר, והיין הלבן.
לחמם עד שהסוכר נמס לגמרי.
לקרר ולערבב היטב ביחד עם מיץ התפוזים.
לשים את נתחי הסלמון בקופסה או במגש עם דופן גבוהה ולשפוך מעל את רוטב התפוזים.
להשרות את הסלמון ל- 4-12 שעות.
לחמם תנור אפייה לחום גבוהה כ- 250 -300 מעלות.
לסדר את נתחי הסלמון על מגש אפייה עם שוליים גבוהים ולשפוך מעט מהמשרה עד ל1/4 גובהה של הסלמון.
להכניס לתנור לאפייה של 6-15 דקות. עד שהסלמון מוכן.
יש להיזהר שהרוטב לא ישרף. אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט רוטב. תוך כדי האפייה.
אפשר להגיש עם אורז לבן ופטריות מוקפצות.
מתכונים נוספים באדיבות קפה ביגה
מתכון לספגטי טבעוני אה לה אוליו
עוגת מוס מסקרפונה בציפוי שוקולד לבן
מתכון לאוזני המן במילוי פלורנטין
מתכון מנצח לסופגניות לחג חנוכה
מתכון למקלובה צמחונית באדיבות קפה בייגה
פרנץ' טוסט מתוק במיוחד לפתוח את היום בחיוך
מתכון לפסטה בלרינה שכולם אוהבים