כבד קצוץ ממטבחה של שושנה

מתכון לכבד קצוץ מתוך הספר "המתכונים של שושנה", אותו כתבה ליאת קרפל עבור אמה. "את הכבד הקצוץ היתה אמא מגישה בסגנון פולני: עם מלפפון חמוץ תוצרת הבית" 

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • דרגת קושי: קל

מצרכים

  • 500 גרם כבד קצוץ
    3 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
    2 ביצים קשות
  • 3 כפות שמן
    1 כפית מלח
    קורט פלפל

  • במחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים בצלים עד להזהבה.
    מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד עם הבצל על אש נמוכה כעשר דקות.
    לבלנדר או מטחנת בשר מכניסים את הכבדים, הבצל והביצים.
    טוחנים עד למחית אחידה.
    מוסיפים מלח ופלפל. 

מתכונים נוספים ממטבחה של שושנה

עוגת דבש

סיני מוקפץ

כוסמת

פשטידת כרובית

 תרד מטוגן

פשטידת קישואים מומלצת במיוחד

פשטידת פטריות בנוסח פרובאנס

                      עוגת גזר